• high-technology
  • outstanding-quality
  • whitebirch-help-you

Putih Birch Road Construction Machinery Co., Ltd. wis specialized ing nggoleki lan prodhuksi aspal nyawiji peralatan, peralatan nyawiji konkrit lan semen-lemah sing nyawiji klompok equipment.Our iki diadegaké ing taun 1990, markas ing Jembaré saka 120,000 kothak meter, kang wis nomer Staff luwih saka 1,400 kalebu 206 engineers (karo 8 Doctors lan 20 Master) lan 112 teknisi senior. Ing taun anyar, turnover tahunan kita wis ngluwihi CNY 560.000.000, karo USD 15 yuta ing ngekspor ...

ndeleng kabeh