• high-technology
  • outstanding-quality
  • whitebirch-help-you

Белата бреза изградба на патишта машини копродукции, Ltd е специјализирана за истражување и производство на асфалт мешање опрема, бетон мешање опрема и цемент-почвата мешање equipment.Our група е основана во 1990 година, со седиште зафаќа површина од 120.000 квадратни метри, која има бројот на персоналот на повеќе од 1.400 вклучувајќи 206 инженери (со 8 лекари и 20 мајстори) и 112 високи техничари. Во последниве години, нашиот годишен промет ги надмина CNY најмалку 560.000.000, со 15 милиони долари во извоз на ...

Види се