• high-technology
  • outstanding-quality
  • whitebirch-help-you

White Birch Road Construction Machinery Co, Ltd, është e specializuar në kërkime dhe prodhimin e pajisjeve asfalt përzierjen, pajisje konkrete përzierjen dhe çimento-tokës përzierjen grup equipment.Our është themeluar në vitin 1990, selisë mbulon një sipërfaqe prej 120.000 metra katrorë, e cila ka një numri i stafit të më shumë se 1400, duke përfshirë 206 inxhinierë (me 8 mjekë dhe 20 mjeshtrave) dhe 112 teknikë të lartë. Në vitet e fundit, qarkullimi tonë vjetor ka tejkaluar CNY 560000000, me USD 15 milion në eksportuese ...

Shiko te gjitha