• high-technology
  • outstanding-quality
  • whitebirch-help-you

Bodas Birch Jalan Konstruksi mesin Co., Ltd. ieu husus dina nalungtik sarta ngahasilkeun aspal Pergaulan parabot, alat-alat campur kode beton jeung semen-taneuh Pergaulan group equipment.Our didirikan dina 1990, headquarter nu nyertakeun wewengkon 120.000 méter pasagi, anu ngabogaan jumlah staf leuwih ti 1.400 kaasup 206 insinyur (jeung 8 dokter jeung 20 Masters) jeung 112 technicians senior. Dina taun anyar, elehan keu kami geus ngaleuwihan CNY 560.000.000, kalawan USD 15 jutaan di exporting ...

nempo sadaya